Full rulle

Idag har jag haft ganska fullt upp. Först en seg dag på jobb från 10-15, ringde nästan 90 samtal och fick sex besvarade samtal. Som tur är fick jag faktiskt ett avtal på ett av de besvarade samtalen. Efter det mötte jag upp Pauline för en "lunch" på Subway, det satt riktigt fint i min mage som skrek efter mat. Imorgon tänker jag inte vara hunrig på jobb, ska ta med mig lax och broccoli :)

När jag kom hem slöade jag i typ en halvtimme sen satte jag igång och städa. Jag plockade undan allt skit i huset, vattnade blommorna, dammade alla våningar, torkade av ordentligt i kök och vardagsrum, dammsugade hela huset, våttorkade golvet i några rum, tömde soporna, bytte sängkläder och tog hand om tvätten. Allt detta tog mig nästan fyra timmar och jag var genomsvettig efteråt så det fick bli en dusch.

Imorgon ska jag fortsätta städa (YAY!), har toaletterna kvar. Senare på dagen kommer mamma och pappa hem, jag får se om jag hinner träffa dom innan jag går på kvällspasset. Men när jag kommer hem från jobb så har jag förhoppningsvis mamma och pappa hela och friska här hemma. Om turen är på min sida kanske mina ullegullehundar kommer och hälsar på mig vid dörren. Det ska bli skönt att ha sällskap här i huset igen. Jag vet inte hur jag ska klara mig när jag flyttar hemifrån, måste nog ha husdjur av något slag om jag ska klara mig, haha!

Nu sitter jag här ganska trött men ändå rastlös (där av det långa inlägget). Vet inte riktigt vad jag ska göra, möjligt att jag snart går upp och lägger mig i sängen och kollar på tv. Vi får se, vi får se...


Mina sötnoooosar :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0