Sick of being sick

Nu har jag blivit förkyld igen, jefla apskit! Börjar bli duktigt trött på att bli sjuk hela tiden. Förut, för ett par-tre år sen, så blev jag sjuk kanske ett par gånger om året. Nu blir jag sjuk en gång varannan månad i princip. Så jag har bestämt mig för att jag tänker dra ner på drickandet nästan helt och hållet ett tag framöver nu. Jag tror nämligen att det är det som spökar, jag menar, när man festar 1-2 (ibland 3) ggr på en helg så hinner man inte återhämta sig till nästa helg då man ska på det igen. Så nu blir det en rejäl återhämtning istället, funderar på att inte dricka tills min födelsedag. Det blir nyktra ugångar nu! :)

Annars måste jag strax ta ut hundarna på en runda eftersom de andra två är upptagna. Sen ska jag bara försöka tillfriskna idag genom att dricka c-vitaminer (som är så jävla äckligt!), äta strepsils och dricka te.

Arbetsintervju - check!

Kom nyss hem från arbetsintervju på berga industriområde, fast jag kan ju inte direkt kalla det för en intervju, men det kändes helt okej. Jag kom dit och vi var sex ungdomar som satt och först lyssnade på vad företaget gick ut på och vilka kvalitéer man skulle ha för att platsa där. Sen blev det en rundtur och efter det skulle vi berätta om oss själv kortfattat. Eftersom det är en grafisk leverantör så kände jag väl att det var till fördel att jag var den enda där som gått media och kunde en del grafiska program. Jag ska iallafall höra från arbetsgivaren på torsdag så får vi se.

Senare idag börjar jag jobba på gymmet igen, nu är "sommarlovet" därifrån slut. Men det känns skönt att något är tillbaka till det normala iallafall. Glöm inte heller (passar på att göra reklam!) att ni kan prova att träna gratis på Turn hela denna veckan, allt från golvpass och spinning till gym. Kom och bränn fett och bygg muskler nu! ;) Haha.



Hehehe...


Tjingtjongkalsongpolisong!

Efter jobbcoachen igår drog jag mig till Pauline och sov över där, det blev bara att vi hängde och snackade om allt mellan himmel och jord, eller mest sex egentligen tror jag. Hahaha, hett ämne! Hmm, ja... Juste jag drömde sen sjuk dröm inatt, den är oförklarlig men läskig, och den var äventyrlig. Mitt i denna dröm så vaknar jag av ett konstigt ljud, öppnar ögonen och ser att det är katten Loke som spinner och tvättar mitt hår (!?) Blev jävligt rädd och sen stängde jag ut dörren, han försökte komma in och jag var livrädd. Fattar inte varför, för annars är jag ju djurvän, haha.

Nåväl, stack hem rätt tidigt från Pauline för att hon skulle till skolan. Hemma fixade jag mig lite och tog hundarna innan mamma körde mig till Angee. Där har jag varit hela dagen och varit onyttig, lite iallafall, fast det var mäktigt. Kvällsmaten var verkligen som grädde på moset! Typ bokstavligt talat då. Nu är jag avskräckt från sötsaker och fet mat, hoppas det håller i sig. Nä... nu tänker jag slänga in kläder i tvättmaskinen, börjar få slut på underkläder och så nu.


Katter kan vara läskiga ibland!


Mer träning åt folket

Kan ju säga att jag mår en del bättre nu efter träningen, vi får se hur länge endorfinerna håller i sig. Man borde träna oftare, eller jag borde iallafall. Även om man tycker det är jobbigt att ta sig dit och vara helt seg i början av passen, så blir det lättare efter ett tag och när sista låten är över blir man glad och mår bra. Ska försöka bli bättre med träningen.

Snart måste jag duscha också, tycker bara att det är så tråkigt, haha. Sen blir det tv resten av kvällen. Imorgon ska jag få känna mig lite nyttig, för då ska jag nämligen till min jobbcoach. Tänkte också att innan jag lägger mig idag så måste jag skicka iväg ett par ansökningar.

Ha det!


Tummen upp för att träna mer!


Lurar mig själv

Jag försöker glömma allt som har med dig att göra, men ju mer jag försöker ju svårare blir det.
Det har gått ett år, för mig känns det som tio, som en evighet.
Jag säger att jag ska hålla mig borta från dig, men jag strör salt i mina egna sår, du är som en jävla drog.
Jag torkar mina tårar för något du inte förstår, jag frågar inte mig själv varför jag gråter, utan varför du inte förstår?
Bakom mina ögon finns där svartsjuka, svek och ännu fler tårar, men jag kan inte berätta för någon, det är mitt fel.
Något som ger andra energi att fortsätta sina liv, ger mig nästan dödslängtan, men bara nästan.
Du skulle kolla konstigt på mig om jag sa att det var kärlek, men det är det, kärlek som har gått väldigt väldigt fel.
... och allt är mitt fel.


Jag blir så poetisk mitt i natten, men ville bara skriva av mig. Jag lurar bara mig själv hela tiden, jag intalar mig själv att du är glömd fastän jag tänker på dig varje dag. Jag säger till alla att det börjar bli bättre, men det känns likadant som det alltid har gjort. OM jag hade kunnat radera dig från mina tankar, så hade du varit raderad för länge sen!

Party x2

Denna helgen är det partyhelg för hela slanten, man får ju inte lov att missa sina vänners avskedsfester, kommer inte se dom på länge! Så igår var det avskedsfest hemma hos Olivia som ska studera i värmland. Kvällen var hur lyckad som helst, blev äntligen mycket dansande och det gillar jag, annars brukar vi mest springa rundor mellan dansgolven som yra höns, haha.

När jag vaknade idag så hade jag ångest, och jag lovar, jag kunde inte andas! Trodde det var något allvarligt fel på mig, har aldrig haft det så förut, sjukt! Men nu har ångesten dämpats rätt mycket, det enda man ska ångra är det man inte gör ;) Hehe...

Nej, men men... just nu fixar jag mig inför My's avskedsfest som börjar kl. sju. Hon ska flytta ända till Umeå den jäveln, i tre år också! Nejnej, så borde det inte få lov att vara. Nu är jag hungrig så snart ska jag ner och trixa ihop något.


Tjingeling :*


Kvällsfika

Kör en snabb uppdatering! Igår var jag i stan med Angee först, vi gick rundor i affärer och sen lunchade vi. Sen drog hon iväg på ärenden och jag mötte Pauline efter en timmes väntan på knutan, så följde jag med henne på ärende. Det var meningen att jag skulle hem efter det, men jag drog med till Pauline för att sova där. Det blev god mat där, men tillagningen var minst sagt yr när vi fick snabbtina kyckling och gud vet vad...

Jag sov rätt dåligt där, pga grässklippare från kommunen som valde att klippa gräs kl. 7 på morgonen. Så dagen idag har mestadels gått åt till att sova och vila. Nu har jag precis fixat mig efter träningen och ska åka in till stan för att kvällsfika med Louice, Angee och Johanna :)

Slow day

Idag har dagen verkligen varit jätteseg! Vaknade kl halv ett och åt frukost, sen glodde jag lite på Paris BFF, så jäkla lam är hon. Sen fixade jag mig och drog till willys för att handla lite onyttigheter. Sen blev det ännu mer tv när jag kom hem, jepp, har kollat på mtv i flera timmar idag. Dessutom är jag nog lite beroende av min nya mobil, men man får ju passa på att använda internet denna månaden när det bara kostar 1kr/dag :)

Test ; 1

Har du druckit tills du spytt? Nope!
Sårat någon? Hoppas jag inte!?
Förlorat en vän? Nej, inte vad jag vet.
Träffat nya människor? Jaao.
Kysst en främling? Ja. 
Tagit droger? Näe.
Haft en sommarflört? Nej, tråkigt nog :( Men men :)
Gråtit? Ja.
Skrattat tills du kissat på dig? Nästan, haha.
Tältat? Noe.
Varit vaken en hel natt? Japp.
Solat? Ja, man fick ju passa på tills regnet kom.
Badat? Två eller tre gånger bara.
Haft ett förhållande? Nej.
Gjort dig riktigt illa? Nej.
Gjort några nya percingar/ tatueringar? Nejnej.
Läst en bok? Nej.  
Skickat fel sms med flit? Nope.
Suttit vid datan en hel natt? Nope.
Näckat? Ja, varje gång man duschar osv, hehehe.... 
Solat naken? Nej.
Fått utegångsförbud? Nej, l ite för gammal för sånt kanske? ;)
Sagt “jag älskar dig” och menat det? Jadå.
Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? Nej.
Varit i slagsmål? Nej.
Pussat någon utav samma kön? Ja, kompispuss.
Sjungit högt på ett berg? Nej.
Kysst någon i regnet? Vet jag inte faktiskt.
Kysst någon i skogen ? Nej.
Kysst någon du inte borde? Usch, ja...
Tappat rösten? Haha,. skojar du?
Varit på festival? Hbg-festivalen.
Gått upp i vikt? I sommar har jag mestadels gått ner, tror jag? Eller jag pendlar.
Gått ner i vikt? Ja.
Brännt dig? Jepp.
Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? Lite grann, inte så farligt.
Varit utomlands? I Danmark, men det är räknas knappt när man bor i Hbg.
Gjort ett bra köp? Yäh, min mobil <3
Tagit upp kontakten med en gammal vän? Tror inte det.
Haft skadeglädje? Hehe, jajamän.
Sovit under bar himmel? Nej.
Vad kommer du sakna mest? Allt festande, men det kan man iofs göra året om :)
Har du svart ärligt på alla frågor? Yees.


Fredag den 13:e

Idag är det fredag den 13:e och än sålänge har inget hänt, men varför skulle denna dagen vara olik någon annan? Nej, trams är det, haha, jag är alltså inte så skrockfull. Jag har iallfall avslutat min vecko-städning för denna veckan för ett par timmar sen. Nyligen så slurpade jag i mig litta kaffe, haha, slurpade.. vilket ord! Strax ska jag fixa mig lite, för mamma ska till city gross och jag hakar eftersom att jag måste hämta ut pengar och köpa blannevann :)

Sen blir det till att fixa sig lite mer ingående vid fyra-fem, för ikväll ska jag nämligen ut. Som sagt, denna fredag skiljer inte sig från någon annan fredag, det är ju partyfredag. Det har varit lite svårt med förfest, men jag tror nog vi kan vara här, dock är mina päron hemma, men dom kommer gömma sig i källaren. Så vi är på altanen eller i mitt grannrum, hehe. Denna lilla info-texten är alltså tillägnad de som ska med ut


Tips: Om du inte har någon fungerande kamera och du
är trött på alla dina bilder. Ta bara en gammal och ps:a den!
Fooonkar oootmarkt!


Turn The Lights Off

Har precis kommit hem från träningen, asjobbigt, första passet på två veckor, jag upprepar, asjobbigt! Mamma får skynda sig in i duschen nu, för jag vill bli ren. Annars har dagen idag bara bestått av slöhet, ren och skär slöhet.

Imorgon kommer iallafall äntligen lönen, så det ska bli najs. Blir dock inte så mycket pengar som jag trodde p.g.a. skatt och ledighetsdagar, men men, inte alls fy skam. Så kl. 09.00 imorgon ska jag först till tandis, sen kl. 11.00 blir det förnedringsmöte på arbetsförnedringen. Efter det blir det lunch med mamma på sushirestaurang. Sen bli det bankärenden där jag ska föra över en del pengar eftersom mobilen ska beställas imorgon. Jupp, men efter det bli det shopping! Wiihoo!

Morrn'

Imorse vaknade jag av att pappa klippte gräsmattan, tänkte precis stänga balkongdörren och stoppa öronproppar i öronen för att sova vidare, men då gick radioklockan igång, så lika bra att jag gick upp. Det blev äggaröra till frukost, kaffe därtill. Sen kan man ju säga att bakgrundsljudet till frukosten inte var det bästa, men man börjar vänja sig nu, fast aldrig helt. Men men... inte mitt problem!

Nu ska jag in i duschen och sen fixa mig lite, för ska åka till Ängelholm vid halv ett. Fixa naglarna som vanligt, tur det för jag har tappat två stycken. Sista gången jag fixar naglarna där, sen blir det hos Lottie, det kommer bli så mycket finare :)


Tänk om man skulle bli blond igen? Nej, tror inte riktigt det är min grej. Isåfall får det bli ett frisörbesök och inget sånt där hemmaexpriment. Men brunetter är snyggast, så är det bara ;) No offense!


Silence

Gårkvällen var rätt lyckad tycker jag, även ifall det blev komplikationer mot slutet, jag kan ju säga att man fick användning för skådespeleri, haha. Jag och Louice är så snälla mot vår omgivning! Men det vi får, det ger vi... till någon annan. The chain of being played! Okej... tror inte det är många som fattade det där.

Min röst försvann någon gång mitt i allt festande, frustrerande! Jag har fått tillbaka den, men jag är otroligt jävla hes. Sen vaknade jag bara för att märka att jag inte kan känna smak av mat, ni vet en av förkylningens många baksidor. Nu har jag gjort allt för att få ingång det, nässpray osv... Det blir liksom tacopaj ikväll och jag har inte kunnat sluta tänka på det sen jag fick reda på att vi skulle äta det.

NU kom PAAUU! <3

You'll Be My American Boy

Nu har jag städat klart, eller jag ska tömma soporna också, det svämmar över överallt i huset. Annars sitter jag och peppar kvällen med musica! Har precis filat och lackat mina naglar, så nu ser dom ut som naglar igen. Mina tånaglar fick också lite nagellackspåfyllning, haha, långa ordet! Efter detta blir det ansiktsmask och ögonbrynsplockning. Sen blir det dusch och sånt som gäller. Har ju varit sjuk hela veckan och dessutom jobbat den tiden jag inte varit det så kände för en rejäl uppfräschning. Förövrigt sitter jag och tänker på vad jag ska ha på mig ikväll. Shorts och....?


Ikväll blir det party! Undrar ifall Stewie joinar oss? ;)


Big City Life

Godmorgon!

Idag är det fredag vilket är najs och jag är mitt uppe i städningen, men det blir en paus nu för hundarna måste få sin rastrunda som jag ska stå för idag. Jag vet inte riktigt vad dagen har att erbjuda mer än ikväll då det blir utgång! Yeah, fast planerna är skakiga, vet inte vilka som ska ut ikväll typ. Det lär väl bli en två-manna-förfest som vanligt, fast de kvällarna slutar oftast bäst. Aja, avslutar nu, dyker det upp något idag så uppdaterar jag. Vem vet.. kanske någon annan kändis som får för sig att göra en Britney?


Emma Watson


Ohno! Kolla! Emma har klippt av sig allt sitt vackra hår
Okej, hon passar i det, men det är liksom inte hon. Hon liknar typ Twiggy eller något,
eller så liknar hon min gamla barndomsvän som också klippte av sig allt hår.
Tur att det växer! Blev helt häpen när jag såg det...


New York <3 My Header


Back on track

Så var man på det med ny blogg igen, vi får se hur jag lyckas. Designen valde jag att ha simpel än sålänge, om det avancerar sig på vägen så gör det det. Jag ville inte starta upp en ny blogg när jag var mitt uppe i sommarjobbandet, för kändes inte direkt som jag hade någon energi till något då.

Men idag, kl. 13.00, stämplade jag ut för sista gången på Berendsen (ett tvätteri, låter precis lika tråkigt som det är!). Om exakt sju dagar kommer löningen för mödan. Måste dock betala tillbaka några skulder och köpa ny mobil då min gamla gick sönder. Men jag har en del över ändå, asnajs.

Imorgon vill jag ut som fan och fira att jag är friii (... som en fågel). Men eftersom jag inte har fått min lön än så blir det lite svårt. Jag får helt enkelt hoppas att en söt själ vill låna mig en 100-150 kr



Glädje just nu!!


RSS 2.0