Sista mars...

Nu skriver jag igen! Varför? Jo, för att det går segt på jobb och jag måste ta en liten "avstickare". Idag är en sån "ingen vill svara i telefonen"-dag. I början av denna målgruppen och nya produkten gick det som smör i solsken, men nu har det börjat avta tycker jag, det går inte lika smooth längre och man tecknar inte lika många avtal. Men jaja, idag är sista dagen denna månaden, nästa vecka är det ny månad, ny vecka och nya tag.

När denna jobbdagen är över ska jag hem och röja undan lite på rummet, lägga in kläder i garderoben och tvätta lite grann. Hela mitt rum ser ut som en garderob/skafferi, hihi. Imorgon händer mindre roliga grejer, då är det dags för mormors begravning. Ska bli kul att träffa släkt och så, men det är aldrig kul under sådana här omständigheter. Man säger allt att man ska ses under trevligare förhållanden, men så blir det aldrig av.

På lördag däremot så blir det utgång, då är det tillbaka till det roliga igen :) Vad kvällen har att erbjuda har jag ingen aning om. Men en utgång i dimman, på antagligen tempel, det bjuds det på!

Nu ska jag inte skriva mer, känner att det börjar bli tjatigt. Ska ringa några samtal till sen blir det lunch.
Hajdå!

.,.,.,.,

Det var ett tag sen jag bloggade, as usual... mhm! Ja och det har väl inte hänt sådär jättemycket sen sist, har för det mesta jobbat. Ville bara titta in här och säga hej... HEJ! :)

Partaaaj!

Jag vet inte vad jag ska göra, så fördriver tiden med att blogga lite. Idag vaknade jag kl. 10 och slängde på mig kläder och fixade mig lite, sen åt jag frukost för att senare gå ut en runda med hundarna. När jag kom iväg skulle vi iväg och kolla på mamma och pappas bekantas valpar. Dom var sjukt jävla sööööta! Fem veckor gamla, 6 svarta och en vit hund, lite rottweiler-lika fast utan teckning. Jag ville bara ta med mig alla hem, men så blev det inte :(

Sen kom jag hem och började fixa mig och åt i all stress för jag trodde att partyt ikväll skulle sätta igång kl. 19, men nej, det är kl. 20. Så jag fick ca en timmes dödtid. Ikväll ska ett gäng hem till My för att hon är nere från Umeå, så det blir lite reunion. Efter det blir det självklart utgång! :D

Märker att jag är lite stressad, kanske märks i texten. Nu ska jag vandra mot Myski <3


Peace out!


Willow


Säkerligen världen coolaste 10-åring ;) Digg på brillorna lix, hehehe!


Bilder till kontaktannons!

Tänkte slänga ut en kontaktannons och alla dessa bilderna blev ju så bra, så jag behöver er hjälp att bestämma mig för vilken jag ska välja. Så ja, vilken är er favorit!? :D



Hemmasittar-helg

De två senaste dagarna har jag inte gjort ett skit egentligen... Igår var jag hemma, med undantag för att jag satt värdinna i två timmar på Turn. Idag var jag hemma, med undantag för ett besök på Willys med mamma. Tråkigt att egentligen spendera sin ledighet såhär, men jag har inte haft någon ork för något annat. Det har varit en trött men samtidigt rastlös helg. En jävligt jobbig situation. Men det är inte sista lediga dagen idag, söndag kommer imorgon. Så vi får se vad som händer då... antaglien inte ett skit.

I övrigt så har jag redan tröttnat en aning på mitt blonda hår, haha, inte direkt oväntat! Men jag ska försöka hålla det tills utväxten blir ful och då ska jag köra på en mörkare färg, men inte så mörkt som jag haft innan. Ska försöka hålla det tills slutet på sommaren. Sen att man skulle ha roligare som blondin, det stämmer inte för mig, hade mycket roligare som brunett x) Hahaha...

Blond...


...VS Brunett


Full rulle

Idag har jag haft ganska fullt upp. Först en seg dag på jobb från 10-15, ringde nästan 90 samtal och fick sex besvarade samtal. Som tur är fick jag faktiskt ett avtal på ett av de besvarade samtalen. Efter det mötte jag upp Pauline för en "lunch" på Subway, det satt riktigt fint i min mage som skrek efter mat. Imorgon tänker jag inte vara hunrig på jobb, ska ta med mig lax och broccoli :)

När jag kom hem slöade jag i typ en halvtimme sen satte jag igång och städa. Jag plockade undan allt skit i huset, vattnade blommorna, dammade alla våningar, torkade av ordentligt i kök och vardagsrum, dammsugade hela huset, våttorkade golvet i några rum, tömde soporna, bytte sängkläder och tog hand om tvätten. Allt detta tog mig nästan fyra timmar och jag var genomsvettig efteråt så det fick bli en dusch.

Imorgon ska jag fortsätta städa (YAY!), har toaletterna kvar. Senare på dagen kommer mamma och pappa hem, jag får se om jag hinner träffa dom innan jag går på kvällspasset. Men när jag kommer hem från jobb så har jag förhoppningsvis mamma och pappa hela och friska här hemma. Om turen är på min sida kanske mina ullegullehundar kommer och hälsar på mig vid dörren. Det ska bli skönt att ha sällskap här i huset igen. Jag vet inte hur jag ska klara mig när jag flyttar hemifrån, måste nog ha husdjur av något slag om jag ska klara mig, haha!

Nu sitter jag här ganska trött men ändå rastlös (där av det långa inlägget). Vet inte riktigt vad jag ska göra, möjligt att jag snart går upp och lägger mig i sängen och kollar på tv. Vi får se, vi får se...


Mina sötnoooosar :D


Here we go...

Nu har det snart gått tre veckor sen mamsi och papsi åkte till Thailand och dom kommer hem på onsdag, tiden går verkligen snabbt snabbt! Tycker att det är skönt att få lite ensam-tid här hemma och sådär, men nu ska det blir jäkligt skönt att få hem dom och hundarna dessutom. Längtar nästan lite tills på onsdag, hihi. Annars har allt flytit på som vanligt här hemma, förutom städningen. Så den ska jag ta tag i imorgon, råkade ju somna idag istället för att städa.

Och ja, mitt internet funkar igen. Jag gick utan internet i över en vecka och sen var lösningen egentligen hur simpel som helst, bara att byta några kablar och det gick på typ en minut. Tyvärr har ju bara datorn i källaren internet, men bättre än inget.

Nej, ville bara ge er en lite onödig uppdatering. Nu ska jag upp och kolla på BB ;)

Jobbigt på jobb

Mitt internet där hemma är totally gone, något fel på en kabel eller nätverkskortet antar jag. Så nu sitter jag på jobb och uppdaterar lite grann. Har faktiskt inget kul att säga, jag mår piss idag. Jag har sovit 2 timmar inatt och i övrigt har jag haft sömnproblem i snart en månad nu, kan verkligen inte somna om nätterna, får någon jävla panik så fort jag släcker lampan eller tvn och ska försöka somna. Det kallar jag normalt :) Vill bara att mina föräldrar och hundar ska komma hem nu så allt ska bli som vanligt!

Som "grädde på moset" krånglar min mage också, känns precis som om laktosintoleransen är i farten igen, jag som har sluppit det i över ett halvår nu. Dags att börja bli petnoga med laktosen igen, jobbigt! Dessutom är det ju inte så att man kan göra nummer två på jobb, haha x) Så ja, om magen inte vill som jag vill snart så kommer jag sticka hem. Har iallafall fått ett avtal idag.

RSS 2.0