In the middle of the night



Haha, ser ni hur lycklig jag är med min Proviva Mango/Kiwi? :D

Klockan börjar närma sig ett och jag jobbar imorgon så det är dags att bege sig till sängen som väntar på mig här bak och innan det blir sovdags ska jag läsa lite i min bok "Flickan som inte fick finnas". En hemsk bok om hur en mamma misshandlar sin dotter både fysiskt och psykiskt, usch! Sann berättelse också. Man ska allt vara glad över hur tillvaron i livet ser ut och ge fan i att klaga på småsaker. Men men... det är väl det man gör bäst? Även om det kan vara svårt i vissa lägen måste man lära sig att uppskatta de små sakerna i livet ♥


Money is king!

Idag är en rätt bra dag tycker jag, även om den är seg och det är inte mycket som har hänt egentligen. Jobbade 10-15 som vanligt. Skulle till OJ! efter jobb och handla en pastasallad och redbull, ska betala och så är det tekniskt fel på hela handelsbanken. Eftersom jag så gärna ville ha min pastasallad gick jag till min bank och tog ut pengar på gammalt hederligt sätt, haha. Kom sen hem och åt den, den var smarr.

Sen chillade jag framför tvn och somnade såklart. När jag vaknade började jag kolla lite på Scary Movie 2, sen kom jag på att posten inte var intagen. Så jag tog in den och såg att min lönespecifikation hade kommit, fick mycket mer än jag trodde att jag skulle få. Därför tänker jag skämma bort mig lite denna månaden! Har redan beställt massa smink från Tikei (mest prover i och för sig, men men...). Sen ska jag ringa och beställa tid till mina naglar imorgon. Money is king! Älskar när löningen är på ingång, haha.

Nu ska jag ner och ta mig en cigg och någon macka (är hongrig!). Sen ska jag försöka värva ner och läsa min bok för att kunna somna, eller så ska jag titta på Chuck, får se. Har iallafall sovmorgon imorgon, men ska inte sova längre än till elva.

Mitt hår ser faktiskt rätt mörkt ut när det är uppsatt, iallfall i camen ;)


Ringeliringring

Jag skrev ett inlägg förut, men det ville visst inte publiceras och jag pallade inte kämpa mer med det. Trodde att tiden skulle gå sakta här på jobb, men snart har jag jobbat halva tiden. Jag hoppas på avtal idag, men det är segt, inte många som svarar som vanligt. Hoppas att jag får fler kvällspass nästa månad, då är det nog fler som svarar.

Efter jobb ska jag till Komvux (var det nu ligger!?) och snacka lite med dom om att läsa in matte c, eftersom jag behöver det för att kunna komma på in service manegement - turism. Jag undrar hur det kommer gå för mig, med tanke på att min hjärna inte är riktigt skapt för siffror och en massa x och y:n. Men samtidigt så har jag bara en kurs att lägga fokus på, så det ska nog bra.

När jag kommer hem så måste jag vattna bluuummorna och fixa en grej till mamma, så detta var mest en påminnelse till mig själv. Framåt sju-tiden ska jag röra mig till Turn och sitta och uggla i receptionen i några timmar. Så jag har rätt fullt upp denna dag, det passar sig fint att jag är ledig imorgon då ;)

Pusshej på er!

Galet

Gårkvällen/natten blev inte riiiiiktigt som planerat kan jag ju säga, haha. Fick oväntat besök, lite kul ändå ;)

Nu väntar jag på att Angee ska komma, vilket hon nog snart gör. Vi ska laga någon maträtt med lax, vad vet jag inte riktigt än. Sen ska vi nog bara chilla hela kvällen framför någon film eller så. Möjligt att madame spenderar natten här också :)

Tomt hus

Jag är uttråkad... jag är inte trött... jag mår aningen illa. Yeppyepp! Det är inte jättekul att vara ensam i vårat tre-våningshus och allt är tyst, gillar det inte! Visst är det skönt att man har lite mer frihet, kan typ gå naken om jag vill det, haha, fast det gör jag inte. Men när varken päron eller hundar är här är det tråkigt :( Jag får försöka ha någon kompis övernattande här så ofta som möjligt.

Nu ska jag tråka vidare (y)


Ni kan se i mina ögon hur uttråkad jag är :D


For really big mistakes


.,.,.

- If I could go back in time and change what I did, I would do it in a heartbeat. Because you are far from worth the pain I've caused my best friend!

.,.,.


Nej

- Just spread the word to everyone, because that's solves everything, doesn't it?

För övrigt har jag haft en relativt bra helg med Pauline, hon har fått mig att tänka på annat. Även om detta borde dra ner mig på bottnen så ska jag fan kämpa för att hålla mig uppe. Jag vill inte sjunka genom jorden just nu, det har jag inte råd med. Får se till att hålla fasaden uppe med ett leende på läpparna ändå och hoppas på det bästa. En prioritering är att jobbet ska kunna skötas ordentligt trots omständigheterna...


Goldy Locks


Egobilder tagna i somras ;)


Oskyldigt söt eller...


...foxy lady? ;) Hahaha


RSS 2.0